Interieurontwerp & advies


Wij vonden het prettig om met jou te werken en we vonden vooral de presentatie van het ontwerp erg leuk. We konden meekijken in je hoofd en daardoor ook onze eigen stappen in het huis zien.
De bouwer is geweest en we hebben een aantal ideeën met hem doorgenomen die hij bij de bouw moet verwezenlijken.
Nogmaals dank voor de prettige samenwerking.
Leo en Willy


We wilden onze nieuwe woonkamer met open keuken ‘gezellig en ruim’ inrichten en gingen naar vele woninginrichtingszaken voor advies.
We kwamen hier niet veel verder mee en onze portemonnee leek veel te klein.
Ik ging op zoek naar een oplossing en vroeg me af of ‘een echte onafhankelijke binnenhuisarchitect’ een goede betaalbare oplossing kon zijn.
Zo kwam ik op de mooie website van Jacquelien en nam contact met haar op.
Het was een geweldige ervaring om haar over de vloer te hebben. Ze luistert goed naar wat je wilt en komt met zeer inspirerende, creatieve, praktische adviezen.
We zijn direct aan de slag gegaan met alle gemaakte plannen!
Yvonne en Jan


Nadat we onze woning zijn verloren bij een brand lag er dan eindelijk een nieuwe bouwtekening voor onze neus!
Een prachtige woning stond op papier. Erg mooi, maar een indeling om fijn te leven zag ik totaal niet voor ogen pffffffff. We hebben zelf heel wat afgepuzzeld maar elk eigen ontwerp had zijn nadelen. Gelukkig hebben we Jacquelien gevonden. Ze heeft ons erg snel maar vooral ernorm geholpen.
Ze heeft al onze leefwensen ingevuld, extra mogelijkheden gecreëerd maar ons soms ook een ander inzichten gegeven.
Nu zie ik het helemaal voor me! Dit word echt een geweldig huis om in te leven, daar heb ik geen twijfel over!!

Heel erg bedankt!
PS Mijn ouders (die in hezelfde bouwplan betrokken zijn) zijn inmiddels ook al om. Zij willen graag advies van Jacquelien.
Mark en Herma Hoitink


Het is al weer een tijdje terug dat je bij ons thuis geweest bent.
Ik was erg blij met je adviezen en tips. 'Waarom zie je dat zelf niet?', vraag ik me zelf dan ook wel af... Maar het is soms net dat ene duwtje wat je nodig hebt!
Inmiddels heeft de vloer een andere kleur, hij wordt nog steeds elke dag mooier.
De bruine lederen banken hebben we vervangen door twee zandkleurige met twee bijpassende ijsblauwe stoeltjes. Daar ben ik er erg mee in mijn schik!
De salontafel is van een onderstel, zwart gemaakt met botenverf, met daarop oude planken in de wax. Een succes, wat weinig moeite koste en ook financieel leuk was.
En weet je nu wat zo leuk is? Al die positieve reacties, veel gasten denken dat ik alles vernieuwd heb! Nee dus, met goede tips hebben we een optimaal resultaat geboekt.
Anjo


Via een kennis ben ik bij Binnenkant terecht gekomen en zo heb ik Jacquelien bij ons thuis ontvangen.
Wij zijn momenteel een huis aan het bouwen in Zelhem en wij hebben Jacquelien om advies gevraagd betreffende de keuken, woonkamer en de ouderslaapkamer.
Vooral de keuken was een uitdaging omdat wij er 2,5 meter bij aan hebben laten bouwen. Ons eerste idee was een speelkamer voor onze dochter, maar Jacquelien heeft ons weten te overtuigen dat deze ruimte als leefruimte veel meer tot zijn recht zal komen.
We zijn blij dat we ons hebben opengesteld voor haar adviezen en hebben ze ook opgevolgd. Het resultaat is een mooie open ruimte.
Ook voor de woonkamer met een haard heeft ze een mooi plan gemaakt, praktisch en gezellig moest het worden en dat is goed gelukt.
De slaapkamer was de grootste uitdaging, een brede kamer, maar met een schuin dak. Gelukkig biedt de dakkapel wat meer ruimte en met een creatief idee van Jacquelien is het een ruime kamer gebleven met een speelse indeling.
Het in de arm nemen van een binnenhuisarchitect is ons zeer goed bevallen, we zijn er blanco ingestapt en hebben ons laten adviseren.
Uiteindelijk hebben we bijna al haar ideeën overgenomen en zijn we erg benieuwd naar het resultaat.
Jürgen, Marijke & Famke Rensen


Hallo Jacquelien,
Wij hebben alles gerealiseerd volgens jou voorstel. Als je zin en tijd hebt ben je welkom om het eindresultaat te bewonderen.
We zijn heel tevreden met je benadering, voelden ons het het uitgangspunt van je voorstellen. Het meedenken, op basis van inlevingsvermogen, heeft ons goede resultaten gegeven.
Dank je wel en hopelijk tot ziens,
Bert de Wit en Jose Brueker

terug

contact